WANNA TRY SOMETHING NEW??

17 January 2017

DAH LAMA TAK BUKAK

24 November 2012

Air Asia Birthday Bash from 11 cent


Bolehlah start berebut beli tiket malam ni ye.. Boleh tunggu dalam waiting room sama-sama. Sorilah tak dapat join ye sebab aku tgh 'sangat berkerjaya' sekarang ni, tak boleh nak beli lagi..hihiikss..

Jom jom...!!

AirAsia's 11th Birthday Bash!
Fly from Kuala Lumpur
BaliClarkHanoiHong Kong
JakartaJohor BahruKota BharuKrabi
LangkawiMakassarPenangPhnom Penh
SingaporeSurabayaSurat ThaniYangon
and many more destinations!
Find out moreBook from 26 Nov - 2 Dec 2012    Travel from 3 Dec 2012 - 31 Mar 2013
Terms & conditions apply.

22 November 2012

Mama Meow XOXO


21 November 2012

Guardian Clearance Sale!!

Assalamualaikum...

Meh nak kepochi-kepochi sikit.. 3-4 minggu lepas, aku kebutalan kebetulan berpeleseran berjalan-jalan di PKNS Shah Alam. Sekali tengok, wah! Ada CLEARANCE SALE Guardian lah. Aku dengan niat taknak beli apa-apa dan saja suka-suka nak tengok je, so masuklah. Banyak barang murah-murah sebab dia nak habiskan stok-stok lama. Sabun, shampoo, make-up, tisu dan banyak lagilah. Barang-barang hadiah free pun dia ada jual jugak.

Waktu tu pagi lagi, orang tak lah ramai sangat. Bila orang tak ramai, aku pun mulalah melambat-lambatkan masa daaaannn aku pun terr terrbelilah benda-benda kat bawah ni dengan tak sengaja....errkk!

Compact Powder SILKYGIRL RM 8 ONLY!!
Foundation REVLON RM 10 ONLY!!! (foundation Revlon kan mahal kan kan kan kannnn)

See the manufactured date carefully, tahun 2010 dulu dah. Sebab tu dia jual murah, nak habiskan stok je sebab lepas ni benda habiskan cepat, nanti expired lak. Terpaksalah aku pakai benda ni hari-hari. Huahuahuaa... cantik sokmolah gitttuewwww..hakhakhak.

Silky Lips Sheer Color RM 3 ONLY!!!!
Silky White Pressed Poder RM 3 ONLY!!!
Huge & Kisses Lipstick RM 1 ONLY!!!
Itulah ye, tuan-tuan dan puan-puan, dengan niat TAKNAK BELI APA-APA, inilah hasilnya.. ish ish ishhh... Kalau memang nak beli tu ntah macam manalah kan... hehehe....

KATAKAN TAKNAK
KATAKAN TAKNAK
KATAKAN TAKNAK

*wink2!!  :p

20 November 2012

Alif dan Alisya : KL dan Kuala Lumpur, pelajar terbaik


Assalamualaikum...

Ini Alif dan Alisya, anak saudara saya..comelz tak macam saya.hihi.. Alif umur dia 6 tahun, tahun depan masuk sekolah. Alisya baru 2 tahun setengah. Masa ni dalam kereta, nak balik ke Pt Yaani sebab abang saya dan kak ipar saya kena outstation. 

Gambar atas : Aman damai selama 2 minit saja. Selebihnya seperti gambar di bawah. Alif tah kemana, dua2 tak reti duduk diam..
Tiba-tiba teringat soalan kelakar dari Alif dulu. Masa tu dalam kereta. Alif tanya 'Cik Yah, jarak KL dengan Kuala Lumpur jauh ke dekat???'. Adoi.. selama ni dia biasa dengar kot orang pergi KL, pergi 'Kolumpo', dia mesti tempat tu lain-lain.. hahaa... Alip alippp.... Saya pun jawab 'Alif, Kuala tu huruf depan dia apa, Lumpur tu huruf depan dia apa?' Tapi dia jawab main-main, last-last saya malas nak layan..hehe

Anyway,
Tahniah kepada Alif kerana dapat pelajar terbaik peringkat umur 6 tahun di tadika Al-Hidayah. clap3x..
Ilebiu.
Gambar dari facebook abangAdi
:-)

:-)




13 November 2012

Pelamin Simple & Cantik!


Asslaamualaikum...

Tajuk ni tiada kena mengena saya nak kawin ke apa okeyhhh..hihi.. cuma beberapa bulan yang lepas, aku ada pergi satu majlis perkahwinan anak kepada kawan abah yang diadakan di sebuah dewan hotel. 

Apa yang aku boleh katakan. Simple!! tapi cantik! Takda la bunga-bunga yang terlalu banyak dan menyesakkan lalulintas kat dalam dewan. Tapi aku pergi terlalu awal, so pengantin belum tiba lagi. 


Anyway, selamat pengantin baru kepada rakan-rakan yang baru dan akan berkahwin tak lama lagi. Rasanya takda yang bca pun.. Aaa..takpalah..

Ok...tatata.. :-)

12 November 2012

Alif tidur tak hengat punya

Assalamaualaikum...

Beberapa bulan yang lepas, abah aku masuk hospital untuk pembedahan batu karang. Aku ambil gambar Alif saja-saja je mulanya. Lama sangat tunggu, Alif main game kat laptop. Aku pun ajak di main teka-teka. Aku tulis huruf kat belakang badan dia, dia teka huruf atau nombor apa yang aku tulis tu. Pasal dah penat sangat dan syok je orang gosok-gosok belakang badan dia, dia tertidur.

Aliff tengah main game atas katil hospital

Aku pun snap gambar kat bawah ni.Takda tempat nak tidur, terpaksa letak Alif atas kerusi je..kepala asyik nak jatuh ke tepi je, aku pun tahan dari tepi dan SNAP!!  :p

Ini bukan lakonan
Bila aku tunjuk gambar ni kat dia kata 'Sebok je!!!'. hehehe... malu letttewwww...hahaahh..